1. Yamas
  2. Friday, 01 November 2019
Hi,

How can I remove the line in the nagivation before the text? Just couldn't figure out if there is a setting or css :-/
https://snipboard.io/0URFGf.jpg

Thank you in advance.

best regards,
Accepted Answer
Hello Selma,

Please add this to Custom CSS and check if it serves your purpose or not.

#sp-header .sp-megamenu-parent > li > a:before,
.sp-megamenu-parent .sp-dropdown-main > .sp-dropdown-inner > .row:first-child .sp-dropdown-items > li > a:before {
display: none;
}


- Best regards
  1. more than a month ago
  2. Yamas
  3. # Permalink
Responses (7)
Hello Selma,

Please try to add this to Custom CSS.

.navbar{
box-shadow: none;
}

I hope your issue will be solved.

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. Yamas
  3. # 1
Hi Ofi,

Thank you for your suggestions, unfortunately the custom CSS didn't help, the line is still there :-/ Do you have any other idea? It's not a text line in menu title which I could delete.

Another issue with this template or CSS is, that the article text is not displayed until the right edge, although there is nothing set to be shown in right position: https://snipboard.io/JFQL4H.jpg

Also the list style appears in text areas, which I can't change, because the list style seems to come from an user agent style sheet, which I can't edit. How can I change that? https://snipboard.io/vGtJsM.jpg

thank you in advance.

best regards,
  1. more than a month ago
  2. Yamas
  3. # 2
Hello Selma,

Please clear your cache and check again.

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. Yamas
  3. # 3
Hi Ofi,

I already cleared my cache but the line is still there. I tried different css for some hours but I just can't get rid of this silly odd lines :-/ Any other hint?

thanks in advance for your support.

best regards,
  1. more than a month ago
  2. Yamas
  3. # 4
Hi Ofi,

Thank you very much, this custom CSS worked perfectly, finally the lines are gone :-)

Excellent support as always, you can close this topic.

best regards,
  1. more than a month ago
  2. Yamas
  3. # 5
Hi Ofi,

I already cleared my cache but the line is still there. I tried different css for some hours but I just can't get rid of this silly odd lines :-/ Any other hint?

thanks in advance for your support.

best regards,


You are welcome.

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. Yamas
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.