1. Helix3
  2. Monday, 25 March 2019
Hello Joomshaper Team
when i type my website url https://onlyonebreath.ch then i see that my menulinks are not on the right position. And after the scroll down i receive this error message in the menubar.

After a browser refresh that works. But if i close the Browser and i type again my url the i have the same error message

Can you help me?
thanks menubar-without-scroll.jpg menubar-when-scroll.jpg
Attachments (2)
Accepted Answer
Hello Sifat i found the problem and i fixed.
many thanks for your help.

Good to know your issue is solved.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # Permalink
Responses (9)
Hi,
Thanks for your query. I think this error is related to your php version. Would you please make sure you are using php 7.1 or php 7.2
I think changing the php version will solve this.
Let me know if it helps.

-Best Regards
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 1
Hello Sifat
many thanks for your replay. i tried to change the php Version on 7.1 or 7.2 and also 7.3 but the change dosen`t work.

php_Version.jpg
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 2
Please check this video and follow the instructions from there https://www.youtube.com/watch?v=4CJ43P0px3k
That'll solve the issue.

Note: make sure you've cleared your joomla and browser caches.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 3
Please check this video and follow the instructions from there https://www.youtube.com/watch?v=4CJ43P0px3k
That'll solve the issue.

Note: make sure you've cleared your joomla and browser caches.

-Thanks


Many thanks Sifat

Your instructions help my problem. It`s resolved.:)

Best Regards
miacs
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 4
Please check this video and follow the instructions from there https://www.youtube.com/watch?v=4CJ43P0px3k
That'll solve the issue.

Note: make sure you've cleared your joomla and browser caches.

-Thanks


Many thanks Sifat

Your instructions help my problem. It`s resolved.:)

Best Regards
miacs




Sorry Sifat
but i was to early with the positive feedback.
I still have the problem again
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 5
Please follow the steps from this tutorial again https://www.youtube.com/watch?v=4CJ43P0px3k
I think you've updated anything and that may cause the issue reappear.
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 6
Hello Sifat I have make exactly this steps like in the video. but it doesn't still work
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 7
Hello Sifat i found the problem and i fixed.
many thanks for your help.
  1. more than a month ago
  2. Helix3
  3. # 8


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.