1. Tixon
  2. Sunday, 24 September 2017
Hi
Updated to latest SP Pagebuilder and Joomla versions

When I then update Virtuemart, the Product Categories on the Product page in admin do not load - I get a continuous loading icon.
If I save the product, the category is lost

Any ideas

Thanks
Malcolm
Responses (4)
Hi,
Please try to re-install VirtueMart from here: https://dev.virtuemart.net/attachments/download/1090/com_virtuemart.3.2.4_extract_first.zip

if still not fix then you need to ask support in the VirtueMart forum. Here is the URL of VirtueMart: http://forum.virtuemart.net/

- Thanks
  1. more than a month ago
  2. Tixon
  3. # 1
Hi
I have done a clean install of the current Tixon quickstart available for download

I updated SP Pagebuilder and the Product Categories loaded ok with the Product admin

I then updated Virtuemart and the Product Categories just showed a continuous loading icon

Either Virtuemart does not like something in the template or vice versa

The template has a lot of components that need updating - it is still using Joomla 3.7.3

I am getting nowhere with this problem on the VM forum and it would seem that even starting again from a clean install would not help

Can you please look at this issue as obviously your template is not working with Virtuemart or vice versa

Malcolm
  1. more than a month ago
  2. Tixon
  3. # 2
Response to this?
  1. more than a month ago
  2. Tixon
  3. # 3
Hi,
We are working to update Tixon template with latest SP page builder, virtuemart and others components. You will get very soon.

- Thanks
  1. more than a month ago
  2. Tixon
  3. # 4


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.