1. Politist
  2. Monday, 20 July 2020
Hi.
I don't understand why the template displays the same size of the title and subtitle. In the quick start everything is working correctly. I exported quick start settings to the template. These actions did not help. How do I fix this problem?
Attachments (1)
Responses (5)
Hi there,

Thanks for contacting us. Sorry for the inconvenience. You need to change it from your page builder settings.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 1
Hi there,

Thanks for contacting us. Sorry for the inconvenience. You need to change it from your page builder settings.

-Thanks


Hi there,
This method doesn't work. I don't understand what the problem is. The size of the subtitle does not change. See the screenshots. I deliberately defined a huge size and nothing has changed I really hope for your help
http://prntscr.com/tn18km
http://prntscr.com/tn1312
I really hope for your help
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 2
Hi there,

Thanks for contacting us. Sorry for the inconvenience. You need to change it from your page builder settings.

-Thanks


Hi there,
This method doesn't work. I don't understand what the problem is. The size of the subtitle does not change. See the screenshots. I deliberately defined a huge size and nothing has changed I really hope for your help
http://prntscr.com/tn18km
http://prntscr.com/tn1312
I really hope for your help


Hi there, Please provide me the Joomla administrator access via PM. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 3
The problem is solved. Thanks.
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 4
The problem is solved. Thanks.


Hi there, You are most welcome & Thanks
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.