1. Gazette
  2. Tuesday, 05 November 2019
The images are not displayed in the Category Blog view
Accepted Answer
Hi there,

Thanks for your information. AcyMailing Editor occurred the problem. That's why it has been disabled now.

https://prnt.sc/qcfip2

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # Permalink
Responses (20)
Hi there,

Thanks for your query. Sorry for the inconvenience. Please share your site URL to check the issue.

Did you upload your blog image from the Helix blog options?

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 1
Regards.

thanks for answering

When I work on a local server I don't have the problem.
But when I upload the website to remote hosting I have this problem. The images do not load me.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 2
The php version of the remote server is 7.3.11.
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 3
Hi there,

Thanks for your reply. Please send me the Joomla administrator access via PM.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 4
Hi there,

Thanks for your reply. Please send me the Joomla administrator access via PM.

-Thanks


I have the same problem and need help

OG image cannot show link
https://moontravel.tw/korea-tourism/seoul-tourism/88-thanks-nature-cafe
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 5
Hi there,

Thanks for your reply. I have checked your open graph image and it shows correct image. But, I need to check your open graph code. Please provide me the Joomla administrator access via PM.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 6
I sent you PM access, and the screen disappears after the text block of the article is selected
Attachments (3)
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 7
Hi there,

I have checked open graph issue and it works fine here. I have downloaded your site backup to check the text addon issue. But, Cannot login administrator panel. Help me to disable the moonflycat url.

https://prnt.sc/qbxwgy

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 8
Ok i have disabled the administrator plugin
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 9
Hi there, I need to know which extension should I disable or what should I follow? Already I have installed inside my localhost. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 10
Hi there, I need to know which extension should I disable or what should I follow? Already I have installed inside my localhost. Thanks
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 11
I switch to NONE and the result is the same
Attachments (3)
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 12
I switch to NONE and the result is the same


Hi there, Added text addon just now & it works fine.

https://prnt.sc/qch7nh

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 13
What you changed, Articles text block still doesn't work
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 14
Hi there,

I have added one more text addon without any problem. Please check this article

內湖韓式料理平價推薦|內湖韓國家庭式料理,首爾陶鍋之家溫暖你的胃

https://prnt.sc/qd07lm
https://prnt.sc/qd083e

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 15
I changed the editor so that the text block works. Is this possible? Will it conflict with other sp page builder components?
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 16
Hi there,

Thanks for your reply. Already I have informed you that, default TinyMCE editor will work fine. No problem will be other components.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 17
alright, thank you very much
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 18
alright, thank you very much


Hi there, You are most welcome & Thanks
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 19


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.