1. Social
  2. Thursday, 07 August 2014
Hi I moved to a site on domain http://www.verte.it. From the front-end the site is white. From the back-end the site wok well.
the template is social: http://www.joomshaper.com/joomla-templates/social#download-now :(
Accepted Answer
Rifat Wahid Alif wrote:

well,
you site is ok now, i have fixed it.

Thank you very much.
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # Permalink
Responses (13)
Hi,
Please go to 'Administrator > extensions > template manager > select joomshaper template ' after open template settings just 'save' it . if it will not work send me pm access.

- Thanks
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 1
Rifat Wahid Alif wrote:

Hi,
Please go to 'Administrator > extensions > template manager > select joomshaper template ' after open template settings just 'save' it . if it will not work send me pm access.

- Thanks

Hi, Hi, I tried but I haven't any results
I sent you a message in PM. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 2
Anto wrote:

Rifat Wahid Alif wrote:

Hi,
Please go to 'Administrator > extensions > template manager > select joomshaper template ' after open template settings just 'save' it . if it will not work send me pm access.

- Thanks

Hi, Hi, I tried but I haven't any results
I sent you a message in PM. Thanks


Hi, some news? Thanks
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 3
Hi, Rifat, I sent you in Pm the admin access.
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 4
Hi Rifat, I sent you e new message in PM. I uploaded site. Please control your PM. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 5
Hi Rifat, i sent a new message in PM
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 6
Hi Rifat, I followed your instructions. Check the site and message in PM.
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 7
Anto wrote:

Hi Rifat, I followed your instructions. Check the site and message in PM.

Hi, any news? Thanks
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 8
i replied your pm:

how did you copy the site to new server ? you can use akeebabackup for copy your site, here is the tutorial:

1/3 - https://www.youtube.com/watch?v=9w6n7plGDz4
2/3 - https://www.youtube.com/watch?v=s94RwcB9aRY
3/3 - https://www.youtube.com/watch?v=O1NLqCuu8m0
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 9
Rifat Wahid Alif wrote:

i replied your pm:

how did you copy the site to new server ? you can use akeebabackup for copy your site, here is the tutorial:

1/3 - https://www.youtube.com/watch?v=9w6n7plGDz4
2/3 - https://www.youtube.com/watch?v=s94RwcB9aRY
3/3 - https://www.youtube.com/watch?v=O1NLqCuu8m0


Yes, sometimes I made the backup ​​with Akebabackup. Not always i use it because I have problems with the permissions of my server. It gives me this error: 500 Internal Server Error.
Anyway, i have backed up the site many times and often after upload I had the same problem with helix plugin, resolved by updating the plugin.
This time when I update helix, I get a blank page.
I don't think it's a problem of backup.
Do you want to check the website, now (http://www.verte.it)? I followed your suggestions and I have solved the problems of joomla, but the situation hasn't changed. I would like to solve the problem with your help, today.
Please don't just give me only an answer per day, so the my work will be very long. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 10
well,
you site is ok now, i have fixed it.
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 11
you are always welcome
  1. more than a month ago
  2. Social
  3. # 12


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.