1. General discussions
  2. Tuesday, 25 October 2016
Template Paramters ??
Attachments (1)
Responses (6)
Hi,
please reinstall template, it looks like damaged installation.
Language files wasn't loaded and something wrong with helix3 plugin.
---
You can upload files manually as well, via FTP tool.
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 1
Template has been installed new, no change
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 2
Last question, you have this status since beginning or you done something in meantime?
---
Use PM and send me access to your site I will try to take a look, and fix I hope
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 3
Aaaa all is clear now.
template helix3 is working fine.
But you have renamed template also which doesn't work ...missing language file.
I will fix it, check your site after 15 min from now.
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 4
done.
Next time if you rename template remember to rename also language file, as I did " en-GB.tpl_thebest.ini "
--
How have fun.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 5
Paul Frankowski wrote:

done.
Next time if you rename template remember to rename also language file, as I did " en-GB.tpl_thebest.ini "
--
How have fun.


He works

many many many Thanks
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.