1. Django
  2. Estate
  3. Wednesday, 25 March 2020
Hello
I installed your template Estate on a site using another template untill now, selected Estate as default template, but in the layout builder I don't find the modules positions used in the Quickstart installed on another domain.
I have just the basic positions of Helix, no position for the logo or the main menu and others ...

Is it normal ?

See the 2 screenshots.
Attachments (2)
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
Use the plus icon to add a new section.
Screenshot_322.png

and then move it to the top using the icon (marked in the below screenshot). Now assign the columns to module positions.
Screenshot_323.png

- Best regards
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. Estate
  3. # Permalink
Responses (7)
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Django,
Thank you for your question. Yes, it's normal. These positions are occupied in Helix Ultimate predefined header. If you turn off default predefined header, then you can use them.

Screenshot_318.png

- Best regards
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Estate
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Sorry. I don't understand
These positions are occupied in Helix Ultimate predefined header. If you turn off default predefined header, then you can use them.

How can I have the positions of the template ?
  1. more than a month ago
  2. Estate
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
OK. So I have to re-build the positions of the template. I thought they would be ready to use in the template.
  1. more than a month ago
  2. Estate
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
OK. So I have to re-build the positions of the template. I thought they would be ready to use in the template.


Yes. it's not very difficult. In Helix Ultimate, there is a predefined header for your comfort. If you don't want to use it, then just make your own.

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. Estate
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
But it doesn't use any CSS seen on the demo of the template Estate that I installed.
  1. more than a month ago
  2. Estate
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
As I had the rebuild the template (because no style appeared), I finally completely re-create the site by using the Quickstart package....
  1. more than a month ago
  2. Estate
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.