1. Fator 3 Informática
  2. Politist
  3. Tuesday, 22 November 2016
Tags doesn't work. When you click over an item it gives and error. The same occurs in the Politist Demo.

The error message is: Fatal error: Call to a member function get() on null in /home/....../templates/shaper_politist/index.php on line 33

You can check in the demo aswell. Just click above any Tags in the module Tag Cloud in the following link:
http://demo.joomshaper.com/2016/politist/index.php/news
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,

Thanks for your pm. I have fixed your issue. Please check & let us know.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # Permalink
Responses (11)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,

Thanks for your query. Please download quickstart pack. I have checked, there has no problem.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your query. Please download quickstart pack. I have checked, there has no problem.

-Thanks


I'm sorry, seems like you didn't understand what I'm saying.
You MUST click in any tag on the "Tag Cloud" module.
Following 2 attachments, one where you must click and another with the message error.

Just for you to know, the SAME ERROR is happening in the DEMO from JOOMSHAPER, so it's not a damaged quickstart. By the way, I have installed the last version provided by yourselves.
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your query. Please download quickstart pack. I have checked, there has no problem.

-Thanks


I'm sorry, seems like you didn't understand what I'm saying.
You MUST click in any tag on the "Tag Cloud" module.
Following 2 attachments, one where you must click and another with the message error.

Just for you to know, the SAME ERROR is happening in the DEMO from JOOMSHAPER, so it's not a damaged quickstart. By the way, I have installed the last version provided by yourselves.


Hi, Please check this video.

https://www.dropbox.com/s/7m89ycfmdnk7004/tag-cloud.mov?dl=0

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Toufiq wrote:

Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your query. Please download quickstart pack. I have checked, there has no problem.

-Thanks


I'm sorry, seems like you didn't understand what I'm saying.
You MUST click in any tag on the "Tag Cloud" module.
Following 2 attachments, one where you must click and another with the message error.

Just for you to know, the SAME ERROR is happening in the DEMO from JOOMSHAPER, so it's not a damaged quickstart. By the way, I have installed the last version provided by yourselves.


Hi, Please check this video.

https://www.dropbox.com/s/7m89ycfmdnk7004/tag-cloud.mov?dl=0

-Thanks


I'm sorry, again, but do you realise we are talking about POLITIST, right?
Not talking about News365.
I sent TWO attachments, did you see?

Please, I'm trying my best in here.
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your query. Please download quickstart pack. I have checked, there has no problem.

-Thanks


I'm sorry, seems like you didn't understand what I'm saying.
You MUST click in any tag on the "Tag Cloud" module.
Following 2 attachments, one where you must click and another with the message error.

Just for you to know, the SAME ERROR is happening in the DEMO from JOOMSHAPER, so it's not a damaged quickstart. By the way, I have installed the last version provided by yourselves.


Hi, Please check this video.

https://www.dropbox.com/s/7m89ycfmdnk7004/tag-cloud.mov?dl=0

-Thanks


I'm sorry, again, but do you realise we are talking about POLITIST, right?
Not talking about News365.
I sent TWO attachments, did you see?

Please, I'm trying my best in here.


Hi, Thanks for your reply. I am really sorry to misunderstanding. Please check the screenshot. Live has problem, i have installed quickstart pack & checked. No problem found.

http://prntscr.com/dbixsk
http://prntscr.com/dbiyg2
http://prntscr.com/dbiy9g

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
Toufiq wrote:

Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your query. Please download quickstart pack. I have checked, there has no problem.

-Thanks


I'm sorry, seems like you didn't understand what I'm saying.
You MUST click in any tag on the "Tag Cloud" module.
Following 2 attachments, one where you must click and another with the message error.

Just for you to know, the SAME ERROR is happening in the DEMO from JOOMSHAPER, so it's not a damaged quickstart. By the way, I have installed the last version provided by yourselves.


Hi, Please check this video.

https://www.dropbox.com/s/7m89ycfmdnk7004/tag-cloud.mov?dl=0

-Thanks


I'm sorry, again, but do you realise we are talking about POLITIST, right?
Not talking about News365.
I sent TWO attachments, did you see?

Please, I'm trying my best in here.


Hi, Thanks for your reply. I am really sorry to misunderstanding. Please check the screenshot. Live has problem, i have installed quickstart pack & checked. No problem found.

http://prntscr.com/dbixsk
http://prntscr.com/dbiyg2
http://prntscr.com/dbiy9g

-Thanks


Glad to see it's working for you.
So what do I do now? I can't undo all the work I have done by now, I have a schedule to follow.
Can you guys help?
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your query. Please download quickstart pack. I have checked, there has no problem.

-Thanks


I'm sorry, seems like you didn't understand what I'm saying.
You MUST click in any tag on the "Tag Cloud" module.
Following 2 attachments, one where you must click and another with the message error.

Just for you to know, the SAME ERROR is happening in the DEMO from JOOMSHAPER, so it's not a damaged quickstart. By the way, I have installed the last version provided by yourselves.


Hi, Please check this video.

https://www.dropbox.com/s/7m89ycfmdnk7004/tag-cloud.mov?dl=0

-Thanks


I'm sorry, again, but do you realise we are talking about POLITIST, right?
Not talking about News365.
I sent TWO attachments, did you see?

Please, I'm trying my best in here.


Hi, Thanks for your reply. I am really sorry to misunderstanding. Please check the screenshot. Live has problem, i have installed quickstart pack & checked. No problem found.

http://prntscr.com/dbixsk
http://prntscr.com/dbiyg2
http://prntscr.com/dbiy9g

-Thanks


Glad to see it's working for you.
So what do I do now? I can't undo all the work I have done by now, I have a schedule to follow.
Can you guys help?


Hi, You can send me a pm with your administrator info via pm. I will let you know next working day. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 7
Accepted Answer Pending Moderation
Toufiq wrote:

Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your query. Please download quickstart pack. I have checked, there has no problem.

-Thanks


I'm sorry, seems like you didn't understand what I'm saying.
You MUST click in any tag on the "Tag Cloud" module.
Following 2 attachments, one where you must click and another with the message error.

Just for you to know, the SAME ERROR is happening in the DEMO from JOOMSHAPER, so it's not a damaged quickstart. By the way, I have installed the last version provided by yourselves.


Hi, Please check this video.

https://www.dropbox.com/s/7m89ycfmdnk7004/tag-cloud.mov?dl=0

-Thanks


I'm sorry, again, but do you realise we are talking about POLITIST, right?
Not talking about News365.
I sent TWO attachments, did you see?

Please, I'm trying my best in here.


Hi, Thanks for your reply. I am really sorry to misunderstanding. Please check the screenshot. Live has problem, i have installed quickstart pack & checked. No problem found.

http://prntscr.com/dbixsk
http://prntscr.com/dbiyg2
http://prntscr.com/dbiy9g

-Thanks


Glad to see it's working for you.
So what do I do now? I can't undo all the work I have done by now, I have a schedule to follow.
Can you guys help?


Hi, You can send me a pm with your administrator info via pm. I will let you know next working day. Thanks


Information has been sent into your PM.
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 8
Accepted Answer Pending Moderation
Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your pm. I have fixed your issue. Please check & let us know.

-Thanks


Perfect! It's working now.
What did you do? Could you tell me? So next time I don't have to ask you to fix it for me hehehehe

Thanks!
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 9
Accepted Answer Pending Moderation
Fator 3 Informática wrote:

Toufiq wrote:

Hi,

Thanks for your pm. I have fixed your issue. Please check & let us know.

-Thanks


Perfect! It's working now.
What did you do? Could you tell me? So next time I don't have to ask you to fix it for me hehehehe

Thanks!


Hi, Thanks for your reply. We will fix it next update. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Politist
  3. # 10


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.