1. Simple YouTube Module
  2. Tuesday, 28 July 2015
Shaper Financial Template, Joomla 3.4.3.
Enabled "Force SSL" for Entire Site under System, Global Configuration, Server.

SP Simple Youtube will not load/show up on page.

The SP Simple Youtube module only allows you to add the Youtube video id. How can I get this to work under SSL?

Thank you,
Accepted Answer
Please download a new version (1.7) of module from our site and reinstall
  1. more than a month ago
  2. Simple YouTube Module
  3. # Permalink
Responses (2)
I did some testing. And I think the issue is in the mod_sp_simple_youtube\tmpl folder. I looked into, then edited the default.php file. The YouTube link has http://www.youtube... I edited it to https://www.youtube....

Once done, I uploaded it back to the site and it worked.

So, is there an 'over ride' or someway to do what I did that will not get over written if there is an update to SP Simple Youtube module?

I also noticed the same issue later with the Currency module, (SP Stock). It uses Yahoo. Same thing, I edited the default.php file in the tmpl folder.It was passing http://www.Yahoo.com... I edited it to https://www.yahoo.com... and it worked as well.

Also, before making these modifications the SSL URL web address 'lock' was throwing a tantrum as it detected insecure items on the page. It was these two items.

SP Youtube and SP Stock.

So is there a way we can fix this?

Thank you in advance.
  1. more than a month ago
  2. Simple YouTube Module
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.