1. General discussions
  2. Friday, 03 July 2015
Okay, I have spent several days on this and still cannot get a video to show in SP LMS.

I need the video's secured so I tried using Amazon S3 and no video showed.
Then I tried wistia as the documentation showed a wistia link. Still no video showed.

I double checked to see if I missed any settings, I tried several different link types offered by wistia and nothing shows in the player. What gives? This is really annoying.

What type of link is required?

I have spent weeks setting everything up (over 130 LMS pages) and this was the last thing I needed to do before I made the site available.

The site is http://marketing-ceo.com
The direct link to the only page with a video link is- http://marketing-ceo.com/en/lesson/benefits-of-digital-products

Can somebody please give me a clue as to what is going wrong.
Responses (3)
you have to insert youtube, vimeo or direact (http://yoursite.com/video.mp4) video link here. then i will work.

- Thanks
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 1
That does not work for me. I need the video secured. I'll see if I can include the video inside the description area. If not SP LMS needs an upgrade. I like the look and feel of SP LMS, but it needs to be able to accept more than YouTube and expensive Vimeo hosted video's.

If it can work with S3 that would be awesome.
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 2
Hi,
we also accept youtube & vimeo video's in LMS lesson. video url should be like this 'https://www.youtube.com/watch?v=kPjYqMfzcdo' and 'https://vimeo.com/93973702'. for the security we used a video player. if you insert your local video then it will get.

- Thanks
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.