1. News - II (not supported)
  2. Tuesday, 21 August 2012
Hi,
I do not know what did happen yesterday before I go sleep everything was working I got the big smile in my face my site is working people are coming and visting and all the sudden today I try to connect to the admin area and it is blank page ....

I have checked the error log with cpanel I have this 2 lines :
[sub]
File does not exist: /home/myserver/public_html/mysite/404.shtml
File does not exist: /home/myserver/public_html/mysite/favicon.ico
[/sub]

I also try to see what is the source code on the page it is just this that it is showing :

[sub]
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content="text/html; charset=utf-8" http-equiv=Content-Type></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>
[/sub]

Usualy there more code than that
Can any one help me please??
Thanks in advance
Responses (2)
No recently I didn't install anything it is like 3 website I have on my server 1 main and 2 testing shut down the same may be it is a problem with the server, anyway I contacted my Host support team and they did a restore now it is resolved
thanks :)
  1. more than a month ago
  2. News - II (not supported)
  3. # 1
Did you installed any admin plugin or module?
  1. more than a month ago
  2. News - II (not supported)
  3. # 2


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.