1. Hamed Hakimy
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. Monday, 15 January 2018
Hi,

I have used Slideshow Pro SP2 on my website which has 3 languages but for some reason it is not showing the images in two 3 languages website, here it the link for my websi te

http://beta.mfa.af/en/ -- it pulls image in English but not in Persian

http://beta.mfa.af/fa/ - it is not showing the image in Persian.
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,

added this line to the .htaccess file and now your problem solved.
RewriteRule ^(.*)/$ /$1 [L,R]

-Thanks
Responses (14)
Accepted Answer Pending Moderation
Any body around to answer my question?
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

I have checked both languages Both sliders are image visible. No problem found.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
No, i can not see the image, here is the screenshot attached
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
I am still waiting for an answer!
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
Not working here, i dont know about your PC but here is the code which is not showing, I have cleared all cache and every thing but still
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
Hi, Please update your browser. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 7
Accepted Answer Pending Moderation
Every thing is up to date, I have cleared cache and clear dns as well but still having the same issue.
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 8
Accepted Answer Pending Moderation
Hello,

Here are the screenshots for my browser! both are up to date. !
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 9
Accepted Answer Pending Moderation
Thank you very much
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 10
Accepted Answer Pending Moderation
Thank you very much


Hi, You are most welcome & Thanks
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 11
Accepted Answer Pending Moderation
Mr. Toufiq that changes has now made the /administrator unresponsive, redirecting loop!
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 12
Accepted Answer Pending Moderation
Hi, Please check now. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Slideshow Pro SP2 Module
  3. # 13


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.