1. Igors meko
  2. SP Page Builder 3.x
  3. Saturday, 09 November 2019
I was already writing about this problem but i accepted that instead of video on mobile is shown image. Ok. I changed my last project all intro backgrounds and for few days all was ok, but now there is an issues again.

When visitor first enters any landing page there is image instead of video but on refresh there is black background. This happens only in chrome on android devices. I tested from iphone safari, chrome. and opera on android and there everything is ok. Only android chrome and in desktop chrome developer mobile testing.
I build (how i think) beautiful website but that raw video problems is like a pain in ass. I put too many work into making these videos and client likes them.

website url https://svetkupils.lv/lv/

Look video from android device and see it, it is horrible


Look at website build using helix ultimate and SP PB 3.4.9 how much better it is. Everything works smooth on all browsers.


Can you show this to developers, please. I am really tired of this problem.
Responses (3)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Thanks for your feedback. The mobile browser doesn't accept autoplay. That's why you need to touch to watch the video of row background.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Thanks for your feedback. The mobile browser doesn't accept autoplay. That's why you need to touch to watch the video of row background.

-Thanks


Toufiq have you watched these videos? it is not about video auto play, but about bug. A black background...
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Thanks for your explanation. While you touched on your device slide image will go-to move for the play video and in the meantime overlay background display for a while. You can try to check to remove the overlay background.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.