1. MichelGephart
  2. Finance
  3. Saturday, 12 May 2018
I have used Quickstart with a few different templates in past 60 days. Today, I attempted to follow the same quickstart guides as I had successfully before and neither the Finance QuickStart or the Revibe Quickstart worked.

Has this process changed in some way or are these templates having errors currently?
Responses (5)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Michael,
More details please, on which step of installation you have problems? What kind of problems?
Have you changed PHP max_execution_time = 240 or 300 suggested ?

As I know, all QS are built in this same way.
  1. more than a month ago
  2. Finance
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
I found a developer to help me out. Thanks!
  1. more than a month ago
  2. Finance
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
If you can please share info what was wrong, I mean PHP settings probably , it may help other users.
Or it was that one which I mentioned?
  1. more than a month ago
  2. Finance
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
I believe it was the one you mentioned, Paul. I can ask our developer. I passed along your tips and an hour or so later we received word that it worked. I will ask him though!
  1. more than a month ago
  2. Finance
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
No rush, thanks.
  1. more than a month ago
  2. Finance
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.