1. SP Page Builder 3.x
  2. Friday, 10 May 2019
Hi, i'm implementing the progress bar add on in my page (Helix ultimate template). I have to render several percentages but at 2% and 1% it renders the same as 6%. If I put dot and decimals it behaves correctly, though. Actually, I would like to use integer only. Any clue? Thanks in advance.
Accepted Answer
It was fixed in today update SPPB Pro 3.4.11
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # Permalink
Responses (6)
Hi,
can you share some screenshot with an issue.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Hi,
can you share some screenshot with an issue.


Here is a capture of the editor screen. Please note that you can see the rendition error while live editing.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
Ok, thanks I see now.
We will try to confirm and fix soon.

---
My tests
3-2-1.png
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3
Ok, thanks I see now.
We will try to confirm and fix soon.

---
My tests
[attachment]3-2-1.png[/attachment]


Thanks Paul!
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 4
I have confirmation it will be fixed in the next update. Thanks for notice it.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.