1. Yoga
  2. Wednesday, 29 January 2020
I have problem with installation of Yoga quickstart pack, installation can't be finished,it just goes back on step 3(overview) .I set execution time on 3000 and memory limit on 256M
It stuck like on the picture attached

If I change engine from InnoDB to MyISAM,error shows like on the second picture attached installation.png error.png
Attachments (2)
Accepted Answer
Can anybody help with this issue I still haven't found the solution and quickstart package is now useless for me


Apology for the delay. Please check your PM.

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. Yoga
  3. # Permalink
Responses (8)
Please use MySQLi here and check again

Screenshot_191.png

- Best regards
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Yoga
  3. # 1
Please use MySQLi here and check again

[attachment]Screenshot_191.png[/attachment]

- Best regards


Dear,
I have already tried that,the same thing happened,any other suggestion,please?
  1. more than a month ago
  2. Yoga
  3. # 2
Please use MySQLi here and check again

[attachment]Screenshot_191.png[/attachment]

- Best regards


Dear,
I have already tried that,the same thing happened,any other suggestion,please?


This could be for various reasons like Using Reserved Words, Missing Data, Mistyping of Commands or Obsolete Commands. I would suggest that you drop the database if there is any while installing Joomla. Then start fresh again.

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. Yoga
  3. # 3
I started fresh again and took a video of the whole procedure so that you can get the clearer picture if I am doing something wrong but unfortunately I can't upload it here. With the fresh new base,new credentials,all privileges,the same thing happened. If i try to install Joomla from the tools in my cpanel,I can do that without any trouble and the base is ok in that case. But if I try to install it from the quickstart package, installation stuck and turb nack on the third step(overview). Is it possible that something is wrong with the quickstart?
  1. more than a month ago
  2. Yoga
  3. # 4
I started fresh again and took a video of the whole procedure so that you can get the clearer picture if I am doing something wrong but unfortunately I can't upload it here. With the fresh new base,new credentials,all privileges,the same thing happened. If i try to install Joomla from the tools in my cpanel,I can do that without any trouble and the base is ok in that case. But if I try to install it from the quickstart package, installation stuck and turb nack on the third step(overview). Is it possible that something is wrong with the quickstart?


It should not be a specific quickstart problem. Please try with another template quickstart to check.

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. Yoga
  3. # 5
I started fresh again and took a video of the whole procedure so that you can get the clearer picture if I am doing something wrong but unfortunately I can't upload it here. With the fresh new base,new credentials,all privileges,the same thing happened. If i try to install Joomla from the tools in my cpanel,I can do that without any trouble and the base is ok in that case. But if I try to install it from the quickstart package, installation stuck and turb nack on the third step(overview). Is it possible that something is wrong with the quickstart?


It should not be a specific quickstart problem. Please try with another template quickstart to check.

- Best regards


I tried some other quickstart package but the same thing happened,please advise what should I do
  1. more than a month ago
  2. Yoga
  3. # 6
Can anybody help with this issue I still haven't found the solution and quickstart package is now useless for me
  1. more than a month ago
  2. Yoga
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.