1. Wayne Corp
  2. Sunday, 19 May 2019
Hello,

I think there is a bug on the wayn template.
I changed the logo and it changed the color of the top bar and other modules.
you can see from the photo attached.
I tried differend things nothing.
I reinstalled the full pack again same problem.

Coud you help me?

background colour has to be this #09090d
Attachments (1)
Responses (7)
Hi there,

Thanks for your reply. Please add this CSS code inside the custom.css file.


#sp-top-bar {
background: rgba(18, 19, 48, .8);
color: #aaa;
}


-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Wayne Corp
  3. # 1
thank you. but why It's changing the colours as the software wants?
  1. more than a month ago
  2. Wayne Corp
  3. # 2
yes please and even the bar of the menu and footer same colour #09090d
  1. more than a month ago
  2. Wayne Corp
  3. # 3
Hi there,

Thanks for your reply. Do you wanna like this?

http://prntscr.com/nrt0y7

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Wayne Corp
  3. # 4
https://altacomgroup.com
Dear staff could you please help me with that problem?
regards
  1. more than a month ago
  2. Wayne Corp
  3. # 5
https://altacomgroup.com/altacom/index.php/it/ this is the link for our demo.

thank you and best regards
  1. more than a month ago
  2. Wayne Corp
  3. # 6
background colour has to be this #09090d

of the top bar and menu bar i mean
  1. more than a month ago
  2. Wayne Corp
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.