1. Medico
  2. Saturday, 11 April 2020
Hi, I bought a medico template. Everything was fine, but there was a problem: I copied inside the SPPB from one menu to another SP Medical Services, as I understood the styles are removed when copying. See imags

This page that I copy from: http://jm1.bethoven-nn.pjqom.spectrum.myjino.ru/index.php
I copy: Services We Provide and below to another page, here: http://jm1.bethoven-nn.pjqom.spectrum.myjino.ru/index.php/home/home-paediatrics
But the styles are removed when copied. What should I do?
Attachments (2)
Responses (3)
Hi,
but what do you copied, whole row or addons one by one?
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 1
Hi,
but what do you copied, whole row or addons one by one?


whole row
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 2
OK, I know.
On 2nd page there is NO module or component view from SP medical
that's why that file is not loaded
components/com_spmedical/assets/css/spmedical.css

--
you can force load it from template options > Custom Code > Code in Head


<link href="/components/com_spmedical/assets/css/spmedical.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="/components/com_spmedical/assets/css/medico-fonts.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
<link href="/components/com_spmedical/assets/css/spmedical-structure.css" rel="stylesheet" type="text/css" />


the first line is the most important, you can try only with it.
  1. more than a month ago
  2. Medico
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.