1. SP Page Builder 3.x
  2. Thursday, 14 November 2019
Hello,
I have a new problem on editing a front-end page (administrator side it works).
Whenever I create a new page, it works correctly and then later (without making an extension modification or joomla, it does not work anymore).
I was under 3.9.3. I just updated to today's version, empty the caches ... No improvement
Regards
Attachments (1)
Responses (6)
Hi,
1) sh404SEF installed or any other SEO extension?
2) What template? Please test with a different one set as default, maybe raw Helix Ultimate.
3) What PHP version?
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Hi,
1) Bravo This is an incompatibility with this extension: route66 !
2) Helix Ultimate
3) php 7.3
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
ad 1) If you have problems caused by extra SEO extension, I cannot help. Talk with its developer.
Easy to check, disable and check again.
In sh404SEF it's easy to add an exception, sorry I don't use bravo/route66, and as I know nobody from our team. Support Policy is clear in that case, beyond us.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3
:(
i talk to him
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 4
BTW
in sh404SEF you can choose router for each component (screenshot), maybe they have to add an exception field. This should solve the problem.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 5
Hi
BTW
in sh404SEF you can choose router for each component (screenshot), maybe they have to add an exception field. This should solve the problem.

Yes it is possible to exclude in the route66 configuration.
Nice extension with free version.
Thank you
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.