1. Fixter
  2. Thursday, 28 May 2020
Hi support,

when I use any icon at the megamenu, there will be a linebreak problem. How can I fix this?


regards?
Attachments (1)
Accepted Answer
Hi,
By using custom css you can do this. Pavel is right

.sp-dropdown-inner .sp-menu-item > a > span {
display: inline-block !important;
margin-right: 5px;
}
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # Permalink
Responses (17)
Hi,
Could you please share your site URL? So that I can check
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 1
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 2
Hi,
The icon is under the anchor tag and the text is under the span tag that's why its in 2 lines.Its not line-height problem. If you need this then you have to change it in core file which is not possible for me. Because we do not provide customization support.
Thank you
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 3
Hi,

sorry, but I don't understand this, becaus I only use the standard entries for a menu/megamenu and your template as you can see. I never changed anything any core files etc.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 4

.sp-dropdown-inner .sp-menu-item > a > span {
display: inline-block !important;
margin-right: 5px;
}
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 5

.sp-dropdown-inner .sp-menu-item > a > span {
display: inline-block !important;
margin-right: 5px;
}


Thanks Pavel, I tried you CSS, but I can't see any difference
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 6
I do not see in your code, it's somewhere there. Are you sure you have saved it? Where would you put it? Did you clear the cache?
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 7
i put it in the custome css and cleared the cache
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 8
Read Helix documentation about using css. Create custom.css file and all your custom code, place there.
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 9
And the problem is that the previous style is missing a closing bracket. Be careful.
1.jpg
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 10
Hi Pavel,

thank you very very much for this great hint (my fault). Now I copiedd tji to custom.css and fixed the missing bracket.
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 11
Hi Pavel,

thank you very very much for this great hint (my fault). Now I copiedd tji to custom.css and fixed the missing bracket.

In addition, in your code there are a few bugs.
2.jpg
Use some sort of a code editor that would find bugs. In the screenshot VS Code. It's free.
You can connect it via ftp to custom.css, that would have control over the writing of code and find errors in time.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 12
Thank you for this advice. I installed VS Code, but it seems a little bit to complex for me.

Can you say, if these bugs are from any of my changes/configuration, or if they are from a template/module/plugin?
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 13

Can you say, if these bugs are from any of my changes/configuration, or if they are from a template/module/plugin?

This bugs in your custom css code. It's your code оnly in editor workspace
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 14
For example such - not the existing color value
11.jpg
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 15
Thank you, I wish I would be so familiar with this editor like you :)

I wonder a little bit, because more than 90% of the custom.css code was made oder given (copy&past) by the joomshaper stuff. Because I haven’t the skills for most of the entries...
  1. more than a month ago
  2. Fixter
  3. # 16


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.