1. Other Modules
  2. Tuesday, 12 December 2017
I've some issues with Pie Progress addon. I'm using the Sp Page Builder Pro but Pie progress after publishing are not showing percetage numbers at the center of the circle.
Also Pie Progress doesn't show in mobile version!

Thank's for helping
Federica

This is the site
http://www.maristanis.org/
Responses (12)
Hi,
please change forum category.
This is Page Builder 2 or 3 ?
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 1
Question:
Is "pie_progress" addon overridden inside the template folder?
Here:
templates/It_tea/sppagebuilder/addons/pie_progress

if yes, please delete this folder
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 2
Then please choose Percent icon + save changes.
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 3
Question:
Is "pie_progress" addon overridden inside the template folder?
Here:
templates/It_tea/sppagebuilder/addons/pie_progress

if yes, please delete this folder


No there's no override in the template folder


Schermata 2017-12-14 alle 11.28.11.png
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 4
Then please choose Percent icon + save changes.


Paolo, I don't think this would be a solution, I would like the number of percentage to be shown in the circle
A static icon is not what the addon promises :)

This is what shows the Page Builder front end editor when I'm editing that part. It shows also an animation of the number and circle bar. Why this doesn't work on the published web site?

Schermata 2017-12-14 alle 11.33.35.png
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 5
Oh, in that case I have to check what happened.
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 6
60 sec ago I tested with SPPB Pro 3.0.4 and Helix3 v2.4 and look (left and right column) - all seems to be OKAY.
---
Please for test purpose:
1) install Helix3 template
2) set it as default
3) Create a new Page
4) Add there Pie Progress addon
5) Save changes
6) Preview Page to check front-end with addon
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 7
60 sec ago I tested with SPPB Pro 3.0.4 and Helix3 v2.4 and look (left and right column) - all seems to be OKAY.
---
Please for test purpose:
1) install Helix3 template
2) set it as default
3) Create a new Page
4) Add there Pie Progress addon
5) Save changes
6) Preview Page to check front-end with addon


Paul thank's for you reply.
But unfortunately it doesn't work with my site!..
You can have a look here
May be a problem with other addons or java?
I created a user (super admin) for you. You want to check this out?
===
==

Thank's for your help
Federica
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 8
Gratze
In general it works: http://www.maristanis.org/index.php/component/sppagebuilder/13-pie-progress

Now I am checking what may be a problem on homepage only
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 9
Weird case. But I have found temporary solution:
Please move up Row with "Pie Progress" addons above "Flip Box" Rows.
They % work again.
---
To be honest on my demo it works every time even if "FlipBox" addon is before "Pie progress"addon.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 10
Weird case. But I have found temporary solution:
Please move up Row with "Pie Progress" addons above "Flip Box" Rows.
They % work again.
---
To be honest on my demo it works every time even if "FlipBox" addon is before "Pie progress"addon.

Well that probably means conflict with those two addons...or misconfiguration of any kind? arg the problem is that contents should be in that order :(:O
Hope the temporary solution will be soon convert as a final! :D
So far...thank's for your help!
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 11
Well that probably means conflict with those two addons...or misconfiguration of any kind?


To be honest I have no idea.
On my demo with those two addons, no problem, order doesn't matter.
  1. more than a month ago
  2. Other Modules
  3. # 12


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.