1. SP Page Builder 3.x
  2. Tuesday, 18 August 2020
Hi, I try edit one article with Pagebulder and I have one error in my administrator painel.


\n","class":"","global_background_type":"none","global_background_gradient":{"color":"#00c6fb","color2":"#005bea","deg":"45","type":"linear"},"global_background_repeat":"no-repeat","global_background_size":"cover","global_background_attachment":"inherit","global_background_position":"50% 50%","global_use_overlay":0,"global_overlay_type":"overlay_none","global_gradient_overlay":{"color":"rgba(127, 0, 255, 0.8)","color2":"rgba(225, 0, 255, 0.7)","deg":"45","type":"linear"},"global_pattern_overlay":"","global_overlay_pattern_color":"","blend_mode":"normal","global_user_border":0,"global_border_width":"","global_border_radius":0,"global_margin":{"md":"0px 0px 30px 0px","sm":"0px 0px 20px 0px","xs":"0px 0px 10px 0px"},"global_padding":"","global_boxshadow":"0 0 0 0 #ffffff","global_use_animation":0,"global_animationduration":"300","global_animationdelay":"0","global_custom_css":"","global_custom_position":0,"global_seclect_position":"relative","global_addon_position_left":{"unit":"px"},"global_addon_position_top":{"unit":"px"},"use_global_width":"0","hidden_md":"0","hidden_sm":"0","hidden_xs":"0","acl":"","while_scroll_view":[{"enable_while_scroll_view":0,"on_scroll_actions":[{"id":"b3fdc1c1e6bfde5942ea","index":0,"keyframe":0,"name":"move","property":{"x":"0","y":"-100","z":"0"},"range":{"max":500,"min":-500,"stop":1},"single":true,"title":"Move"},{"id":"936e0225e6dc8edfba7d","index":1,"keyframe":100,"name":"move","property":{"x":0,"y":0,"z":0},"range":{"max":500,"min":-500,"stop":1},"single":true,"title":"Move"}],"transition_origin_x":"center","transition_origin_y":"center","enable_tablet":0,"enable_mobile":0}],"mouse_movement":[{"enable_tilt_effect":0,"mouse_tilt_direction":"direct","mouse_tilt_speed":"1","mouse_tilt_max":"15","enable_tablet":0,"enable_mobile":0}],"instFormId":1592716078748}}]}]}]}]}];
Attachments (1)
Responses (1)
If I try create a new article, I don't have problem. Only if I try edit articles
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.