1. Translations
  2. Friday, 08 May 2020
Hi,

I need support regarding problems with the template OneClip due to the multilanguage.

I've already opened a ticket here for 3 days with no reply. Can somebody help me please?

Thanks,
Luis
Accepted Answer
Hi there,

Please provide me the Joomla administrator access if you cannot reach the solution after watching the video.

https://drive.google.com/file/d/1LiJSxmZ1TTRUzjo-WwMslrlk2k2biQyI/view

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # Permalink
Responses (18)
Hi there,

Thanks for contacting us. I would request to you that, please check the blog post.

https://www.joomshaper.com/blog/step-by-step-tutorial-for-creating-a-multilingual-joomla-site

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 1
Hi Toufiq,

Thank you for your reply.

I did this second request because I didn't get any reply from my first one from one week: https://www.joomshaper.com/forums/oneclip-multilanguage-menu

Hi have tried to put this OneClip template working with the multi language but all the time I try do it and following the steps that are provided on the Joomshaper and that you share with me now, and followed this steps but I can't put it properly, unfortunatly Its not working and the English version - it gives me the 404 error.

I did already a lot of tentatives, and broke the website for several times, and still not working, the last that I was more close, It doesn't show me any menu.

In the template options it has only one option, where is as default the "corporate menu" as you can see in the screenshots in attachment. The flags already appear (in a wrong position) that I need to fix also.

I need support on this?

Thanks in advance,
Luis
Different_languagesMenus.png
Attachments (4)
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 2
Hi Toufiq,

I've replied you in a private message with the website accesses.

I'l wait for your feedback,

Thank you in advance

Luís
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 3
Hi Toufiq,

your video (https://prnt.sc/sfv2no) shows exactly the problem I currently have. You change the language but the html lang-tag does not change. That's a big seo problem. How can i solve the problem and how to install a new language at sp pagebuilder. I need "en-us" (https://prnt.sc/sfveow)
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 4
Hi Toufiq,

your video (https://prnt.sc/sfv2no) shows exactly the problem I currently have. You change the language but the html lang-tag does not change. That's a big seo problem. How can i solve the problem and how to install a new language at sp pagebuilder. I need "en-us"


Hi there, Please check the blog post and video carefully. When I have worked fine. You should check carefully. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 5
Hi Toufiq,

your video (https://prnt.sc/sfv2no) shows exactly the problem I currently have. You change the language but the html lang-tag does not change. That's a big seo problem. How can i solve the problem and how to install a new language at sp pagebuilder. I need "en-us"


Hi there, Please check the blog post and video carefully. When I have worked fine. You should check carefully.
Thanks


I checked the video but the problem with the <html lang="en" ...>-tag is not resolved there
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 6
Hi Toufiq,

your video (https://prnt.sc/sfv2no) shows exactly the problem I currently have. You change the language but the html lang-tag does not change. That's a big seo problem. How can i solve the problem and how to install a new language at sp pagebuilder. I need "en-us"


Hi there, Please check the blog post and video carefully. When I have worked fine. You should check carefully.
Thanks


I checked the video but the problem with the <html lang="en" ...>-tag is not resolved there


Do you wanna disable lang=en?
https://prnt.sc/sfzncz
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 7
No, no I dont want to.
I have multiple languages on my website and I want the correct lang-tag in the source code. If I change the language now, it will keep the standard lang tag in code
And
How to install a new language at sp pagebuilder. I need "en-us"
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 8
No, no I dont want to.
I have multiple languages on my website and I want the correct lang-tag in the source code. If I change the language now, it will keep the standard lang tag in code
And
How to install a new language at sp pagebuilder. I need "en-us"


Hi there, Please check the screenshots.

https://prnt.sc/sg1i5q
https://prnt.sc/sg1ipu
https://prnt.sc/sg1iys
https://prnt.sc/sg1jh1

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 9
Sorry, that was not my question. I know how to do that in Joomla
All settings have been made from your screenshots

If I change the language to "en", the long tag should also change to "en- ..". But he doesn't
Look here: https://prnt.sc/sg34qt

PS: How can I install a new language here? https://prnt.sc/sfveow
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 10
Sorry, that was not my question. I know how to do that in Joomla
All settings have been made from your screenshots

If I change the language to "en", the long tag should also change to "en- ..". But he doesn't
Look here: https://prnt.sc/sg34qt

PS: How can I install a new language here? https://prnt.sc/sfveow


Hi there, Here is not ready for en-US. Cause, these languages made by our community users. If you need then you have to translate first for en-US. Paul Frankowski will help you. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 11
Hi,
translation is secondary.

For me, the "lang-tag" is important for SEO. I have an English website with a German "lang-tag =" de-de "". Then the page will not be listed on google as an english page.
Again teh sreenshot: https://prnt.sc/sg34qt
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 12
Hi,
translation is secondary.

For me, the "lang-tag" is important for SEO. I have an English website with a German "lang-tag =" de-de "". Then the page will not be listed on google as an english page.
Again teh sreenshot: https://prnt.sc/sg34qt


Hi there, Please share your site URL. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 13
Hi, sent you a private message
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 14
Hi, sent you a private message


Replied to your PM. Thanks
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 15
I found the mistake. I have adjusted index.php as follows

https://prnt.sc/shff0y
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 16
I found the mistake. I have adjusted index.php as follows

https://prnt.sc/shff0y


Thanks
  1. more than a month ago
  2. Translations
  3. # 17


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.