1. OneClip
  2. Friday, 21 July 2017
I am trying the new Unite Rev slider version 5. It does not show slides on something that used to work.

It does work with Helix3 template. You can see the non working version at http://www.realtimepro.com.
Accepted Answer
Thank you. What change did you make? I need to know when I install on my main server.


Hi there,

I have disabled this line from main.js file.


$('.sp-megamenu-wrapper ul, .nav.menu').find('li:not(".no-scroll")').each(function (i, el) {
var $that = $(this),
$anchor = $that.children('a'),
url = $anchor.attr('href'),
splitUrl = url.split('#');

if ($that.hasClass('home')) {
if (homeSectionId) {
$anchor.attr('href', oneClipUrl + '#' + homeSectionId);
} else {
$anchor.attr('href', oneClipUrl);
}
} else {
if (typeof splitUrl !== undefined) {
$anchor.attr('href', oneClipUrl + '#' + splitUrl[1]);
}
}
});


Thanks.
  1. more than a month ago
  2. OneClip
  3. # Permalink
Responses (8)
Well,

It seems you are using HELIX3 template now and the slider is not working with this template, right?

Also, there is a JS error in the browser console log.

So, Can you send me your site admin access via pm?

Note: Don't forget to send me this forum post url.

Thanks.
  1. more than a month ago
  2. OneClip
  3. # 1
I installed the site with Helix3 quick start image, and later switched to OneClip. Slider works when I select Helix3 template, does not with OneClip. Now, I am hesitant to install the slider on my working site.

I'll send you login info shortly.
  1. more than a month ago
  2. OneClip
  3. # 2
I installed the site with Helix3 quick start image, and later switched to OneClip. Slider works when I select Helix3 template, does not with OneClip. Now, I am hesitant to install the slider on my working site.

I'll send you login info shortly.


Hi there,

The login URL you have sent me is showing me popup login form. Please send this login info details via pm.

Thanks.
  1. more than a month ago
  2. OneClip
  3. # 3
Sorry, I also had http auth enabled. I removed it, so please try again.
  1. more than a month ago
  2. OneClip
  3. # 4
Sorry, I also had http auth enabled. I removed it, so please try again.


Hi there,

Check the site and let me know.

Thanks.
  1. more than a month ago
  2. OneClip
  3. # 5
Sorry, I also had http auth enabled. I removed it, so please try again.


Hi there,

Please check the site and let me know.

Thanks.
  1. more than a month ago
  2. OneClip
  3. # 6
Thank you. What change did you make? I need to know when I install on my main server.
  1. more than a month ago
  2. OneClip
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.