1. General discussions
  2. Wednesday, 11 November 2015
Hello,

I'm having a problem with a multilanguage site i'm working on: the logo link always sends me to the home default page nevertheless I chose a different language. I already solved the problem with the home link using the solution found on the forum: http://www.joomshaper.com/forums/multilanguage-home-link-always-redirects-to-default-language-1 , but I can't find a similar solution for the logo link.

I assume I have to change the code on logo.php file, but I don't know how.

Please help.

Regards,
Filipe
Responses (5)
Dear,

Thanks for your mail. Please let us that, helixii or helix3 ?

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 1
Hi Toufiq,

It's Helix 2. I'm using the Minima template.


Regards,
Filipe
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 2
Filipe wrote:

Hi Toufiq,

It's Helix 2. I'm using the Minima template.


Regards,
Filipe


Thanks for your reply. Can you share your site url with us. Thanks
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 3
No, i'm still working on my localhost. I really would like to release it online already with that problem solved.
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 4
Filipe wrote:

No, i'm still working on my localhost. I really would like to release it online already with that problem solved.


Dear, Thanks for your reply. Please check below documentation for make multilingual site. Thanks
http://www.joomshaper.com/documentation/helix3/how-to-create-a-multilingual-site
  1. more than a month ago
  2. General discussions
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.