1. Gavin Bates
  2. EduCon
  3. Monday, 07 August 2017
I am having continual problems with the slideshow on Educon ...

This time, the smaller text keeps disappearing ...

I have tried switching to JCE editor ...but it keeps changing in the editor ...

see the 2 screen shots attached ...


Please can you advise on this as I would like to update this text ...

I have amended the main heading text - using this custom css






.sppb-slide-item-bg.sppb-slideshow-fullwidth-item-bg {
height: 530px;
}

.sppb-slide-item-bg.sppb-slideshow-fullwidth-item-bg .sppb-fullwidth-title {
font-size: 50px;
color: #fff;
font-weight: 800;
text-transform: uppercase;
line-height: 62px;
margin-bottom: 25px;
margin-top: 10px;
}
.sppb-slide-item-bg.sppb-slideshow-fullwidth-item-bg .sppb-fullwidth-title .sppb-slidehsow-sub-title {
font-size: 30px;
line-height: 20px;
font-weight: 800;
color: #fff;
text-transform: uppercase;
margin: 10px 0 10px;
}

Attachments (2)
Responses (4)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,

Did you update JCE and SP Page Builder?

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. EduCon
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
JCE is up to date ...

SPPB - 2.4.9 ?

When I click update I get this ...


Warning

Update: Could not open update site #5 "Helix3 - Ajax", URL: http://www.joomshaper.com/updates/plg-ajax-helix3.xml
Update: Could not open update site #6 "System - Helix3 Framework", URL: http://www.joomshaper.com/updates/plg-system-helix3.xml
Update: Could not open update site #7 "shaper_educon", URL: https://www.joomshaper.com/updates/shaper-educon.xml
Update: Could not open update site #9 "SP Easy Image Gallery Module", URL: https://www.joomshaper.com/updates/mod-sp-easyimagegallery.xml
Update: Could not open update site #10 "SP Page Builder", URL: https://www.joomshaper.com/updates/com-sp-page-builder-pro.xml
Update: Could not open update site #11 "sp_lms", URL: https://www.joomshaper.com/updates/com-sp-lms.xml
Update: Could not open update site #12 "SP Easy Image Gallery", URL: https://www.joomshaper.com/updates/com-speasyimagegallery.xml


I have not had this from any other templates ....
  1. more than a month ago
  2. EduCon
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
I have been able to get this to work now - by manually downloading and uploading the SPPB component ...

I am concerned that updates do not work - will I have to do this on all of my websites - using your templates ...

I can see I need to log on to PHP Myadmin and try and update each joomshaper update to https


I have over 25 websites using your templates - will this be a problem on all when updating ?
  1. more than a month ago
  2. EduCon
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,

Thanks for your reply. Hopefully not. But, I would request to you that, please keep a backup before update.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. EduCon
  3. # 4


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.