1. Marco Spina
  2. SP Page Builder 3.x
  3. Thursday, 06 August 2020
Hello, please have a look at the attachment.
My site is based on Joomla! 3.9.20 with SP Pro 3.7.4.

Thanks.

Marco
Attachments (1)
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
Helix Ultimate


Yeah, thanks. I switched to Helix Ultimate; for the time being it's enough for me, let me try.

@Paul: thanks a lot, should I have other problems I'll open a new issue.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # Permalink
Responses (12)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,
It can be a cache issue as well.
But looking at the screenshot hard to say exactly why.

Access to back-end may help.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,
It can be a cache issue as well.
But looking at the screenshot hard to say exactly why.

Access to back-end may help.



Hi Paul, the cache is the first thing that came to my mind, but clearing either the browser's one and the site's one didn't work. Is acceptable for you if I give you edit permissions to the front-end? I'm pretty sure that looking at the Firefox tools before and after editing mode for you is much more clear than for me.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Yes, front-end OK.
But you can also check using Code Inspector from Firefox.
This tool should tell you from where the bg green color is etc.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation

... using Code Inspector from Firefox.
This tool should tell you from where the bg green color is etc.




As I told you, I'm not skilled enough.
So, here is your user: Paul and here is the URL: Site
How can I provide you with the password?
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
I have maybe a stupid question, but why you are using Protostar template?
It is an antique template.
---
I don't see green background color.
---------------

Click to my avatar to see Private Message button
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Paul, the cache is the first thing that came to my mind, but clearing either the browser's one and the site's one didn't work.


And yet it is a matter of cache. I see it.

1.jpg

That is your change to take effect. But keep in mind, Protostar needs to be configured via CSS in order for Builder to work properly within this template
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
Well, the stupid it's me, I guess. The thing is that I started developing the site without SP Page Builder, simply I didn't know it at that time, and that's why Protostar is still in place. So, here is my stupid question: what template should I use, in your opinion (both Paul and Pavel)?
Thanks.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 7
Accepted Answer Pending Moderation
Helix Ultimate
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 8
Accepted Answer Pending Moderation
Helix Ultimate
https://www.joomshaper.com/downloads/template/helixultimate

It's free, and it will get an update soon.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 9
Accepted Answer Pending Moderation
Protostar template is too narrow template, no useful features, based on old boostrap.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 10
Accepted Answer Pending Moderation
Protostar template is too narrow template, no useful features, based on old boostrap.


OK, thanks to both. I switched already to HU, hope to have no problems!
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 11


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.