1. Christophe RALLE
  2. SP Page Builder 3.x
  3. Sunday, 19 January 2020
Dear all,

I use SPbuilder.
I imported layout "nonprofit".
The videos on this page are not be able to launched.
1) the icon doesn't appear above the image.
2) I am not be able to clik on the image to lauch the video in the popup.

Any idea ?
Thanks for your help.

please have a look on the page : https://parolesdeclients.com/home/test.

Regards,
Christophe.
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Thanks for contacting us. Please add this CSS code inside the custom.css file.


.position-relative {
position: relative!important;
}


-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # Permalink
Responses (3)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Toufiq,

Thank you very much for your answer. It works perfectly like that!

I don't understand why it works well on your site (I presume without this CSS code which was not imported with the template) and not on mine.

Regards,
Christophe.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Toufiq,

Thank you very much for your answer. It works perfectly like that!

I don't understand why it works well on your site (I presume without this CSS code which was not imported with the template) and not on mine.

Regards,
Christophe.


Hi there, I have checked my end and it works fine my end. Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.