1. Giver
  2. Tuesday, 18 February 2020
Hello,

please help me with following - the menu on page load is transparent when the page is on its top. once I scroll down, I have changed the transparency to a color. So far so good. BUT - when I click on article (for example) and than I go BACK, the menu is transparent again instead of colored, so it is messed with the rest of the page. I have to get to the top of the site and reload the page for proper behaviour.

The same problem may be seen on the template demosite.

My url is smaci.demosite.cz

Thank you.
Accepted Answer
Hi,
Which browser you are checking? Because I checked both chrome and firefox. It alright in my end. I create a screencast please follow this. But If you face any problem then give a screenshot or create a screencast so that it would be clear for me what's actually going on.
https://files.fm/u/6ravkxr2
-Best Regards
Mehtaz
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # Permalink
Responses (12)
Hello Mehtaz,

thanks for trying - the moment may be seen also on the capture. I attach files going through the process, on the 4th you may see the problem. I checked on all major browser, everywhere the same.

Thank you.
Attachments (4)
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 1
Hello,

any progress? I know somewhere is a js calculating the position of page and setting up whether the manu (or header) comes to #sticky or whatever - just my idea.

I really need to solve this - I bought a template subscription only because of this template, this week expires. If I donĀ“t have a solution, I will not renew - expected a profi work and in a case of a bug - a really fast solution.

Thank you in advance.
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 2
Hi,
You have a transparency problem on that page which has no page titles and images.So
You have to add page title and image. Follow this screenshot then your transparency should work
Which menu page transparency does not work go to that menu edit option and then follow this screenshot
https://prnt.sc/r6uggb
-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 3
Hello,

sorry, that is really not the problem:
img 1 - see the page title already set up for a menu item.
img 2 - the same page on front end with image and page title enabled.
img 3 - the same page scrolled down a bit
img 4 - new link chosen
img 5 - new page loaded
img 6 - the previous page on back button, see the red frame.

So, any other suggestions? The same problem is on the Giver template demo page, I believe the designer made everything working as it should be (like your advice), but it is not.

Thank you.
Attachments (5)
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 4
...and the sixth.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 5
Well, no support, no renewing my subscription. The problem remains even on the template live preview.
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 6
I am sorry, but may I expect a support for a PAID product?
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 7
Hi,
If possible give me your super admin access in my PM.So that I can check
Thanks
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 8
Hello,

solved my own way with different template. If you find out the solution, apply on the next template update, please.

Thank you.
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 9
That's great. Ok I will
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 10
That's great. Ok I will


Did you do anything or it stays the same?
  1. more than a month ago
  2. Giver
  3. # 11


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.