1. Barber
  2. Sunday, 14 June 2020
Hi, im trying to set the menu alignment to left with logo-right position too.
I added

sp-megamenu-parent {float:left important;}
on Custom CSS (as seen on forum solutions)

But does not seem to work, it also creates some errors on sp page builder page

Page where I added that code on template (I also changed font size)
https://ishana.es/borjas/es/testes

(the error: it creates a black line as separation)

to compare, same page without that template change (by default navigation configuration)

https://ishana.es/borjas/es/



Best regards,
Ricardo Retuerto
Responses (12)
Hi,
It is looking fine at my end, please see the screenshot below:
https://prnt.sc/sztjea
Would you please mention and indicate where you see the black separator with a screenshot in detail?

Best Regards
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 1
Hi,
It is looking fine at my end, please see the screenshot below:
https://prnt.sc/sztjea
Would you please mention and indicate where you see the black separator with a screenshot in detail?

Best Regards


Menu is centered and the black line only appear if I apply that custom css I previously mentioned
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 2
@Rashida Rahman
any news on this?
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 3
Hi. If I may. I do not see a black line if apply your code. What do you mean?

1.jpg

And I do not quite understand what you need.
Do you want something like this?

2.jpg
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 4
Hi @pavel
Thanks for your reply on this.
1
The blakcl ine is unexpected as it was not on my code, but it is on the live page after adding

sp-megamenu-parent {float:left important;}


on template on custom css

2
The problem is this:
If you visit
https://ishana.es/borjas/de/wanderweg
with a view of
1280x800

You will see how items on menu and menu right go to a second line

I ma trying to keep everything on one line, aligning to left and reducing font + layout space (columns)

I attach 2 images about what I have and what I would like to have
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 5
1
The blakcl ine is unexpected as it was not on my code, but it is on the live page after adding

This is due to a bug in your code.

sould be !important not important

2
The problem is this:
If you visit...

Ok, I understood. You can not put in a box more than it can fit. Your logo is too wide. Some menu items are also wide. Setting header is always one of the most complex processes. Since you have to place a lot of elements in a small space. Just reducing the font and changing the float is not enough. It is necessary to consider each item and write the code for it.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 6
1
The blakcl ine is unexpected as it was not on my code, but it is on the live page after adding

This is due to a bug in your code.

sould be !important not important

2
The problem is this:
If you visit...

Ok, I understood. You can not put in a box more than it can fit. Your logo is too wide. Some menu items are also wide. Setting header is always one of the most complex processes. Since you have to place a lot of elements in a small space. Just reducing the font and changing the float is not enough. It is necessary to consider each item and write the code for it.



Thanks, you were completely right, I skipped that. But it still does not work, items (menu buttons) keep being centered...and I still have that black line


2

That's why I reduced layout with logo to 2. So it was 2,6,4 and did not work (I did not see a tinier logo)
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 7
But it still does not work, items (menu buttons) keep being centered...


I see it. It seems to work here https://ishana.es/borjas/es/testes.

24.jpg

...and I still have that black line

I do not see or do not understand what you mean. Can уou take a screenshot of where there is a black line?
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 8
@Rashida Rahman
any news on this?


3 days after, no answer from support....that's why I have to do the same question on different places, is not common on support's behaviour, but this makes you see how some support people solve things and how other do not.

Thanks Pavel for your support, finally, I got an answer from support on other board. You have been very helpful, paying attention to details I skipped and were part of the problem.

And even if they dont not read this, thanks Paul Frankowski and Toufiq (from support) for all your help. You always find the right answer, to stop people going further from what support means or helping as much as possible when possible, via public or private ticket.
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 9
@Rashida Rahman
any news on this?


3 days after, no answer from support....that's why I have to do the same question on different places, is not common on support's behaviour, but this makes you see how some support people solve things and how other do not.

Thanks Pavel for your support, finally, I got an answer from support on other board. You have been very helpful, paying attention to details I skipped and were part of the problem.

And even if they dont not read this, thanks Paul Frankowski and Toufiq (from support) for all your help. You always find the right answer, to stop people going further from what support means or helping as much as possible when possible, via public or private ticket.


Hi there, I am very sorry for this weird experience with us. Will you please give me a chance to fix your issue? Thanks
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 10
@Rashida Rahman
any news on this?


3 days after, no answer from support....that's why I have to do the same question on different places, is not common on support's behaviour, but this makes you see how some support people solve things and how other do not.

Thanks Pavel for your support, finally, I got an answer from support on other board. You have been very helpful, paying attention to details I skipped and were part of the problem.

And even if they dont not read this, thanks Paul Frankowski and Toufiq (from support) for all your help. You always find the right answer, to stop people going further from what support means or helping as much as possible when possible, via public or private ticket.


Hi,
Please take my sincere apology for this!
Would you please give us a screenshot of your page with that black separator? And if you let us assess that page after adding that code in your live site that would be so kind of you...

Kind Regardsa
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 11
Hi,
Your problem on the resolution '1280x800' of right component going down may solve with the following code:

@media (max-width: 1440px){
#sp-header .row{
flex-wrap: nowrap;
}
}


Note: Path towards custom CSS:
Extensions>Templates>Styles>
Click on your current default template name then choose Template Options.
Then find custom CSS within the custom code.
https://prnt.sc/pu705g
https://prnt.sc/pu70zn

Best Regards
  1. more than a month ago
  2. Barber
  3. # 12


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.