1. Fernando Maquiaveli
  2. SP Page Builder 3.x
  3. Tuesday, 11 August 2020
I created a site using helix template and sppagebuilder. Suddenly only one page went entire blank, no content, only footer. Its not possible to edit the page using SP or backend editor. All other pages are working well.
I get a backup restored in another instance and realized that the same error is occuring in the backup. I droped the database and recreated everything from scratch using the same old backup and the page still entire blank.
Responses (3)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Thanks for contacting us. Sorry for the inconvenience. Can you provide me the backup of your site via google drive?

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Thanks for contacting us. Sorry for the inconvenience. Can you provide me the backup of your site via google drive?

-Thanks
Hi Toufiq, what is your gmail account.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Thanks for contacting us. Sorry for the inconvenience. Can you provide me the backup of your site via google drive?

-Thanks
Hi Toufiq, what is your gmail account.


[email protected]
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.