1. joubas
  2. Onepage
  3. Wednesday, 10 February 2016
Hi,
i have in issue with the latest posts addon, text don't show properly on the website

http://www.mousseindustrie.cegapga.com/

please go to the menu "Articles"

Regards.
Responses (5)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

What is the issue exactly please? So far it seems to me that there is text missing next to one of the images, as per my attached below screenshot, but I'd rather hear it from you.

Regards,

Alex
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Onepage
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hello,
yes there is a text missing , and only the first one is correctly showing ...
the second one the title is cut,
the third and the fifth the text don't take all the width like the first one
the fourth the text is missing but the article has a title...

Regards,
  1. more than a month ago
  2. Onepage
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

Could you please PM me your Joomla super user credentials to have a look around?

Regards,

Alex
  1. more than a month ago
  2. Onepage
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
Hello,
but this issue is still not resolved please.
Kind Regards,
  1. more than a month ago
  2. Onepage
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

In my Onepage quick start pack sandbox I don't see any issues with how articles titles display. I suggest you also install the Onepage quick start pack and simply replace our sample content with your own, firstly - with Onepage in English, and then, once your English version of the site tests OK, switch and test it in French.

Regards,

Alex
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Onepage
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.