1. SP Page Builder 3.x
  2. Saturday, 29 September 2018
In a slide, when you scroll to the bottom the options for the animation are for the 4 areas,
Title, Subtitle, content and button

The labels for the Subtitle are wrong, they show as

Subtitle Animation
Subtitle Animation
Sub Title Animation Duration

but should be

Subtitle Animation
Sub Title Animation Duration
Subtitle Animation Delay

They are all below
TITLE ANIMATION
Title Animation
Title Animation Duration
Title Animation Delay

SUBTITLE ANIMATION
Subtitle Animation
Subtitle Animation
Sub Title Animation Duration

CONTENT ANIMATION
Content Animation
Content Animation Duration
Content Animation Delay

BUTTON ANIMATION
Button Animation
Button Animation Duration
Button Animation Delay
Accepted Answer
Hi,
Please go to this file locations then just edit the language string there
locations:
opus_v1.1/language/en-GB/en-GB.tpl_shaper_opus.ini
opus_v1.1/templates/shaper_opus/en-GB.tpl_shaper_opus.ini

Then just edit the string COM_SPPAGEBUILDER_SF_SUBTITLE_ANIMATION_DURATION="Subtitle Animation"

We'll fix this in the next update.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # Permalink
Responses (3)
Hi,
Thanks for your query. Would you please share which template you are using ?
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Opus
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.