1. Gazette
  2. Friday, 05 October 2018
I download your latest template. I can't get the quickstart working. I install it as usual, but during the installation (step 3) it goes back to the first step. And again, and again, and again.
Accepted Answer
Package sent.
Install like normal joomla, step by step
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # Permalink
Responses (8)
Hi,
as always, start from Manual not forum:
https://www.joomshaper.com/documentation/joomla-templates/gazette#quickstart-installation-problems

Use higher version of PHP and check max_execution_time.
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 1
I've made those changes you recommend, restarted the server. Still doesn't work.

I'm using php 7.2.9-0
I have set max_execution_time = 300
Also changed output_buffering=off

Still doing loops. Only with this quickstart. the others work fine.
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 2
hmm, I installed 5min ago on PHP 7.0.x. to be sure, that it works on this version as well.

If you really need this QS I can send you backup made in Akeeba backup.
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 3
Yes, I would appreciate that very much. A related question: do I need to set back the execution time to 60 after install?
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 4
You do not have to, keep it, it's much better for joomla anyway.

I will send you link in 15min
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 5
Thanks Paul, I've got it. Compliments for this template, it's very close to WP Newspaper 9.
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 6
similar , but not this same, beside our template have 3 home page variants.
  1. more than a month ago
  2. Gazette
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.