1. SP Page Builder 3.x
  2. Wednesday, 29 July 2020
Hi,

I have 2 problems:

1. When I set the SPPB to production mode, the background images or videos for rows do not show up. (https://www.linneinnovation.com/en/vision.html and https://www.linneinnovation.com/en/)

2. There is a Video frame in https://www.linneinnovation.com/en/vision.html which is saved on my host inside media folder. It used to work as it shoud but it is not active anymore and I have no idea why or how to fix it.

Please let me know how can you help and if you need admin or super user access, just send me an email + PW so I set it up for you.

Thanks in advance.
Responses (6)
Hi,
both 1 and 2 works.
I see Image "Forest and Clouds" and video with light bulbs.

Hard to say why it doesn't work,
maybe it's because you have also enabled CSS and JS compression in Helix3.

You can send me access via Private Message I can make a test.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Hi,
both 1 and 2 works.
I see Image "Forest and Clouds" and video with light bulbs.

Hard to say why it doesn't work,
maybe it's because you have also enabled CSS and JS compression in Helix3.

You can send me access via Private Message I can make a test.


Hi,

Thanks for the quick response.


That's because my site is live and I can't afford page errors so I set the production mode to off.

Will send you a PM.

Thanks! ?
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
BTW
This look like a new website, why you have chosen Helix3 for it?
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3
BTW
This look like a new website, why you have chosen Helix3 for it?


This isn't new!
I put it together in 2017.

What do you want propose?
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 4
Helix Ultimate.
-----
Still waiting for the admin access.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 5
Hi,
both 1 and 2 works.
I see Image "Forest and Clouds" and video with light bulbs.

Hard to say why it doesn't work,
maybe it's because you have also enabled CSS and JS compression in Helix3.

You can send me access via Private Message I can make a test.


Hey!

I sent you the PM with related info but I never got an answer or reply.

Is this possible to be fixed or not? I would appreciate some communication please.
Thanks!
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.