1. Extreme
  2. Thursday, 03 September 2015
Hi,
I have a strange <style> in my page generator that get the responsive off.
In the index.php i find this
<style type="text/css">
.sp-wrap {width: 1180px;}
#sp-leftcol {width: 25px}
#sp-rightcol { width: 25px}
#sp-maincol {width:1180px}
#inner_content {width: 1180px;}
#sp-inset1 {width: 30px}#sp-inset2 { width: 30px}
#sptab104 .tabs_mask, #sptab104 ul.tabs_container li span {height:100px;line-height:100px;}#sptab104 .tab-padding {padding:40px}
</style>
I have check the index.php and there is nothing like that.
Can you help me to find the source of this code? In the demo there is not so it works correctly.
Thanks
Attachments (3)
Responses (4)
Hi there,

This is very strange, you should not have any CSS styles in your index.php. Is this a newly installed web-site or have you been running it for a while? Is it out of the box site or did you introduce into it any code changes, any code hacks? May I have its URL please?

Regards,

Alex
  1. more than a month ago
  2. Extreme
  3. # 1
Hi,
What do you mean with "out of the box site" or "code hacks"?
I have this site from July and I have make a lot of css changes but not php code modificactions.
Also installed 2 plugins (Jevents and ChronoForms5).
The prototype and test site is http://lasolucionerestu.eurside.com/index.php
Tell me if you need ftp or admin panel access.
Thanks
  1. more than a month ago
  2. Extreme
  3. # 2
Hi there,

Please PM me your Joomla super user credentials first, to have a look around.

Regards,

Alex
  1. more than a month ago
  2. Extreme
  3. # 3
Hi,

I have found where this style comes from!!
From template shaper_extreme - Default

If I delete this values in /index.php?option=com_templates&view=style&layout=edit&id=9
the system create a default values still in hard in the index.php
<style type="text/css">
.sp-wrap {width: 960px;}
#sp-leftcol {width: 25px}
#sp-rightcol { width: 25px}
#sp-maincol {width:960px}
#inner_content {width: 960px;}
#sp-inset1 {width: 25px}#sp-inset2 { width: 25px}
#sptab104 .tabs_mask, #sptab104 ul.tabs_container li span {height:100px;line-height:100px;}#sptab104 .tab-padding {padding:40px}
</style>

So ... what is wrong in my installation or initial configuration?
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Extreme
  3. # 4


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.