1. SP Simple Portfolio
  2. Friday, 26 February 2016
I am using revibe template. In the documentation it shows that if i choose rectangular layout for my sp portfolio items it will show title and tags underneath the images, but it is still only showing them on hover (which doesn't work on mobile). How can i change so that tags and titles show up under the images?
Accepted Answer
Lisa wrote:

Sorry, that's not what i was asking - i can add a tag as described above. What i want is the view for Rectangular Default Style as shown in the SP Simple Portfolio documentation here: https://www.joomshaper.com/documentation/joomla-extensions/sp-simple-portfolio#documentation-5 where the title and tags show under the portfolio thumbnails.

I have chosen Rectangular Default Style, but can only see the title and tags when hovering over the thumbnail, which means you can't see them on mobile devices.


Dear, Thanks for your reply. Give me your site url with admin info via pm. Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # Permalink
Responses (5)
Dear,

Thanks for your query. Please follow the below instructions.

1. Login your joomla admin panel
2. Component > sp portfolio
3. Make new tag from tag option
4. Go to item section
5. Create new item & check screenshots

-Thanks
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 1
Sorry, that's not what i was asking - i can add a tag as described above. What i want is the view for Rectangular Default Style as shown in the SP Simple Portfolio documentation here: https://www.joomshaper.com/documentation/joomla-extensions/sp-simple-portfolio#documentation-5 where the title and tags show under the portfolio thumbnails.

I have chosen Rectangular Default Style, but can only see the title and tags when hovering over the thumbnail, which means you can't see them on mobile devices.
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 2
Hi

What is the resolution to this problem?

I am also using Revibe and experience the same problem ie title and tags in the rectangle display is not working.

Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 3
Hi

What is the resolution to this problem?

I am also using Revibe and experience the same problem ie title and tags in the rectangle display is not working.

Thanks


Hi there, Please create a new forum post. Thanks
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 4


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.