1. SP Simple Portfolio
  2. Monday, 02 March 2020
the last item does not show up in correct size and possition. How can I solve this? See attached screenshot.
Attachments (1)
Accepted Answer
After deleting every item in SP and make new ones it works now.
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # Permalink
Responses (8)
Hi,
Would you please share your site URL here?

Best Regards
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 1
http://elbtek.de/index.php

Hi,
Would you please share your site URL here?

Best Regards
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 2
No one any idea how to solve this?
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 3
Hello
I can not view the site. It's asking for login credentials. Can you please give me one?

Best Regards
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 4
After deleting every item in SP and make new ones it works now.

Great to know that:)
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 5
Greetings from a Newbee...

No, it does not. I have deleted all items and created two own. One is shown twice (like one of the sample items) and one will not shown. But the tag button of the not displayed item is shown ('Outdoor').
Attachments (3)
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 6
I have reinstalled the com ald the mod of SP Simple Portfolio, now it seems to be ok.

BUT, how i can redesign the Item pages?
  1. more than a month ago
  2. SP Simple Portfolio
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.