1. SP Page Builder 3.x
  2. Monday, 10 August 2020
The message sending module on the contact page did not work properly. Could I have made the settings wrong? can you guide me with a picture?
Attachments (1)
Responses (7)
Hi,
check tips
contact_form_tips.jpg
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
the problem is not fixed
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
Do you have green info box that message has been sent?
---
Can you disable or change AntiSpam setting for your e-mail for test period?
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3
What you ask is the image in the picture? It turns out, but when I check the mail, there is no incoming mail!
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 4
is there anything else i should do in other settings?
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 5
[email protected] for what purpose I will use it. besides, is there any different action that I should take while opening this e-mail address that I do not know? There may also be a problem with this
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 6
1) Make a 2nd test:

instead of :
[email protected]

please use your @gmail.com e-mail account - if you have.

2) Ask hosting support if they support PHPMail
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.