1. Glamour
  2. Saturday, 18 February 2017
I am unable to install the template, I get this error:

exception 'RuntimeException' with message 'Unknown column 'a.created_user_id' in 'on clause' SQL=SELECT a.*,l.title AS language_title,ua.name AS author_name FROM #__sppagebuilder as a LEFT JOIN #__languages AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN #__users AS ua ON ua.id = a.created_user_id WHERE a.id = 1 AND a.published = 1 AND a.language in ('en-GB','*')' in /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php:660 Stack trace: #0 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/libraries/joomla/database/driver.php(1653): JDatabaseDriverMysqli->execute() #1 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/components/com_sppagebuilder/models/page.php(82): JDatabaseDriver->loadObject() #2 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/plugins/system/helix/core/classes/joomla30/viewlegacy.php(394): SppagebuilderModelPage->getItem() #3 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/components/com_sppagebuilder/views/page/view.html.php(20): JViewLegacy->get('Item') #4 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/libraries/legacy/controller/legacy.php(690): SppagebuilderViewPage->display() #5 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/components/com_sppagebuilder/controller.php(74): JControllerLegacy->display(false) #6 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/libraries/legacy/controller/legacy.php(728): SppagebuilderController->display() #7 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/components/com_sppagebuilder/sppagebuilder.php(16): JControllerLegacy->execute(NULL) #8 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/libraries/cms/component/helper.php(405): require_once('/mnt/data/vhost...') #9 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/libraries/cms/component/helper.php(380): JComponentHelper::executeComponent('/mnt/data/vhost...') #10 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/libraries/cms/application/site.php(191): JComponentHelper::renderComponent('com_sppagebuild...') #11 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/libraries/cms/application/site.php(230): JApplicationSite->dispatch() #12 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/libraries/cms/application/cms.php(257): JApplicationSite->doExecute() #13 /mnt/data/vhosts/http://casite-748945.cloudaccess.net/httpdocs/index.php(49): JApplicationCms->execute() #14 {main}


Please help!
Responses (4)
Hi,

Did you try to install template only inside existing site? Otherwise, you can install fresh quickstart pack.

Please let me know your existing information

Joomla version
PHP version

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Glamour
  3. # 1
I installed it from fresh from the quickstart pack, and that was the error I got, I tried changing to different php versions from 5+ to 7 and nothing, so there is something wrong with the kickstart file, can you try and install it on your end so you can see the issue?
  1. more than a month ago
  2. Glamour
  3. # 2
Similar problem here with Maxima quickstart package.
  1. more than a month ago
  2. Glamour
  3. # 3
Hi everybody,

Could you send me Hosting info via pm. I will make installation. Because of that, i have checked from my end. Here is no problem found.

-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Glamour
  3. # 4


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.