1. SP Simple Map (Module, not addon)
  2. Tuesday, 28 February 2017
I am not sure what happened, but the google map add on for pagebuilder is no longer working.
I even regenerated the key and still a problem.

I then I visited your site (see blow) and it is also not working.
https://try.sppagebuilder.com/index.php/addons/addon-list-3/google-map

What could be the problem.

my site is http://bedigital.my/
Accepted Answer
anyhow its not getting your API key, Could you please pm me your admin access for my closer look?

- Thanks
Responses (5)
Hi,
Did you inserted Gmap API key from SP PageBuilder settings ?

- Thanks
Hello there,

Your site is showing following error message :

https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/error-messages#referer-not-allowed-map-error

Please check that url.

Thank You.
Hi,
Did you inserted Gmap API key from SP PageBuilder settings ?

- Thanks


Yes I did. It was working before. Till yesterday. However, my mistake was to use only http://bedigital.my and it was working. But when I put http://www.bedigital.my it did not work. i then want to change my google map setting to *.bedigital.my/* and it was not working. I regenerate the code, and I insert it. Chrome can see it, but not FF.

It looks like I have a problem with bedigital.my and not http://www.bedigital.my
anyhow its not getting your API key, Could you please pm me your admin access for my closer look?

- Thanks


There is no need. It is not working. I think it was either a cache problem or others. Thanks anyway.


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.