1. SP Page Builder 3.x
  2. Sunday, 04 August 2019
Form Builder problem.

Cannot send mail from form builder, I ewery time got msg:

"Email sent failed, fill required field and try again!" I even turned off all the required fields in add on

Best regards

Tomislav
Responses (13)
Hi,
Thanks for your query. Would you please share which template you are using? I've just checked it in my end and it's working fine here.

-Best Regards
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
i have the same problem.. using the indigo template. but i have integrated the premaid block as callback-email from your dentro template.. the mails are not sending.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
i have the same problem.. using the indigo template. but i have integrated the premaid block as callback-email from your dentro template.. the mails are not sending.

Thanks for your query.
we've used our form-builder addon there for appointment purpose. You can create a new page using pagebuilder and then use the form builder there and check if that solves the issue or not.
Hope this will solve your issue.

-Best Regards
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3
Did you get an answer for this, I also get this error.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 4
I have the same problem!

"Email sent failed, fill required field and try again! " but all fiels filled
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 5
Hi,
Thanks for your reply. Please create a new page using pagebuilder and use our form builder addon there and check the issue there. You can also check my test video from here screencast

-Best Regards
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 6
Hi,
Thanks for your reply. Please create a new page using pagebuilder and use our form builder addon there and check the issue there. You can also check my test video from here screencast

-Best Regards
i got nothing from your video. Where about "Email sent failed, fill required field and try again! " but all fiels filled
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 7
where are support?
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 10
where are support?

Hi,
I'm extremely sorry for the delay in response. If form builder is not working for you then please follow the following checks.
1) Disable all third party extensions. Including all types of cache and compress plugins.
2) Then create a new page using pagebuilder and then use the form-builder there and check if that solves the issue or not.
3) Also please check the issue using joomla's default template protostar. If that solves the issue then there is something wrong with the template or templates override.

Please let me know your testing result. It's weekend here and i'll come back to you after weekend.

-Best Regards
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 11
where are support?

Hi,
I'm extremely sorry for the delay in response. If form builder is not working for you then please follow the following checks.
1) Disable all third party extensions. Including all types of cache and compress plugins.
2) Then create a new page using pagebuilder and then use the form-builder there and check if that solves the issue or not.
3) Also please check the issue using joomla's default template protostar. If that solves the issue then there is something wrong with the template or templates override.

Please let me know your testing result. It's weekend here and i'll come back to you after weekend.

-Best Regards
i can give you access to site
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 12
I've replied to your PM. Please check.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 13


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.