1. Appico
  2. Wednesday, 26 October 2016
Hi, I don't know exactly why but fonts changed in the whole template. Perhaps due to an upgrade?

Back-end says Open Sans or Maven Pro should work, but the frontend shows Times New Roman I guess.. any ideas of what could happened?


Thanks
Attachments (2)
Accepted Answer
Hi,

Site is now loading with Maven Pro

Thanks
Arun
  1. more than a month ago
  2. Appico
  3. # Permalink
Responses (6)
Hi,

Could you please share your website url?

Thanks
Arun
  1. more than a month ago
  2. Appico
  3. # 1
Arun Sasi wrote:

Hi,

Could you please share your website url?

Thanks
Arun


Sure, I forgot that: http://www.dialisi-sicilia.it/
  1. more than a month ago
  2. Appico
  3. # 2
Hi,

In you backend, you have given two fonts for same selectors. How system will understand which font they need to use..

Thanks
Arun
  1. more than a month ago
  2. Appico
  3. # 3
Arun Sasi wrote:

Hi,

In you backend, you have given two fonts for same selectors. How system will understand which font they need to use..

Thanks
Arun



Well I still don't get it, added fonts and selectors when it stopped working and guess what? nothing changes. Besides, try to remove and save "Others Font" (font or selectors) you just can't.

I guess there's something wrong with this framework, should I switch to Helix3? or maybe you can fix it?
  1. more than a month ago
  2. Appico
  3. # 4
Hi,

Which is your primary font for the website

Thanks
Arun
  1. more than a month ago
  2. Appico
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.