1. Helix Ultimate
  2. Thursday, 20 August 2020
Suddenly in editing of pages background colors and images are not visible. The site itself looks well.
Until sunday editing looks still very well.

What's happened?

I had to set the background images and colors now again to see it in editing mode.
Attachments (1)
Accepted Answer
As I see all is correct by now.
  1. more than a month ago
  2. Helix Ultimate
  3. # Permalink
Responses (6)
Hi,
this is SP Page Builder editor not Helix Ultimat editor! Peter why you have chosen wrong category?
  1. more than a month ago
  2. Helix Ultimate
  3. # 1
Until sunday editing looks still very well.

What happened in Sunday, you installed something , updated etc?
  1. more than a month ago
  2. Helix Ultimate
  3. # 2
Hi,

I only made few small changes with the template, nothing else.
  1. more than a month ago
  2. Helix Ultimate
  3. # 3
"It's not the desert that will stop you, but the grain of sand in your shoe."


Small things/changes may bring big consequences.
----
Anyway, without access + URL I cannot tell anything more.
Click my avatar to see Private Message button.
I need also that page ID to check.
  1. more than a month ago
  2. Helix Ultimate
  3. # 4
I have added the background colours and images again.
Hope it does not happen again.
  1. more than a month ago
  2. Helix Ultimate
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.