1. SP Page Builder 3.x
  2. Tuesday, 04 February 2020
After updating to sp page builder Pro 3.6.10 all of the Font Awesome icons are messed up.
Image attached Screenshot at 2020-02-04 23-28-27.png
Attachments (1)
Responses (8)
Hello Mithun,

Please check your SP Page Builder Configuration from administrator. Mark Load FontAwesome to Yes if it's marked No and clear your cache.

Screenshot_214.png

- Best regards
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Hi,
I have the same issue on several sites since the latest PB update. It appears it is NOT backwards compatible!
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
Hi,
I have the same issue on several sites since the latest PB update. It appears it is NOT backwards compatible!


Hello KE,
Apology for your issue. I think it's a different issue. So, please post a question in our forum. We will try our best to serve you.

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3
Hello Mithun,

Please check your SP Page Builder Configuration from administrator. Mark Load FontAwesome to Yes if it's marked No and clear your cache.

[attachment]Screenshot_214.png[/attachment]

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 4
Issue still persists..
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 5
Hi,
I have the same issue on several sites since the latest PB update. It appears it is NOT backwards compatible!


Hello KE,
Apology for your issue. I think it's a different issue. So, please post a question in our forum. We will try our best to serve you.

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 6
I think it's the same issue..not backward compatible
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 7
Please share your URL here or PM me to check. Click on my avatar and send message.

- Best regards
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 8


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.