1. University
  2. Friday, 10 April 2015
Hello,
I am using the University template. My featured articles don't come out like seen in the demo. Which module is used for that? Or what is the procedure?
I followed the description

How To Configure
We put the text into the Article text area and select the images from Images and Links option. Here we select the intro image and full article image.


But no success. Which position do I have to select? Component area is not available.

Regards,
Rupert
Responses (9)
Hi,
could you please explain again which featured article are you talking about ? is this 'ACADEMIC COLLEGES' section ?
  1. more than a month ago
  2. University
  3. # 1
Hello,
yes, I am talking about this section. The position is given with maintop and Component area. I am fine with the module feature. The results look like that homepage.

Which module and which position do I have to use in order to get the results like to be seen on site example for position maintop and component area? Component area is not available in the latest template.

Regards,
Rupert
  1. more than a month ago
  2. University
  3. # 2
alright, make your home menu type 'Articles » Featured Articles' and make sure that you have some articles with featured. then it will works.
  1. more than a month ago
  2. University
  3. # 3
Hello,

make your home menu type 'Articles » Featured Articles' and make sure that you have some articles with featured. then it will works.

perfect, now I see what I would like to see.

regards,
Rupert
  1. more than a month ago
  2. University
  3. # 4
Hello,
after some updates my impression is that the module SP portfolio is not working correctly. You can see the result on site example. It is definitly not what I can see on site university. I did all settings according your documentation. There are no read more buttons and no text on my site. I want to have a picture and some text. I am talking of the academic colleges section.

The gallery looks poor, see the result on site gallery. Why does it look so pale? It is nnot what I can see on site gallery example. How can I have it like that?

The module new show sp2 works now correctly.

Regards,
Rupert
  1. more than a month ago
  2. University
  3. # 5
Rupert Hütter wrote:

Hello,
after some updates my impression is that the module SP portfolio is not working correctly. You can see the result on site example. It is definitly not what I can see on site university. I did all settings according your documentation. There are no read more buttons and no text on my site. I want to have a picture and some text. I am talking of the academic colleges section.

The gallery looks poor, see the result on site gallery. Why does it look so pale? It is nnot what I can see on site gallery example. How can I have it like that?

The module new show sp2 works now correctly.

I do not want my menu to be of type acrticle, what is the default value? What type can I set that my page is working correctly?

Regards,
Rupert
  1. more than a month ago
  2. University
  3. # 6
please install our university quickstart pack in your local and compare it with your site :) you will get all settings and techniques in quickstart pack.

- Thanks
  1. more than a month ago
  2. University
  3. # 7
Hello,
I installed the evidently updated university quickstart pack on my local server. Now I can see all features (blind text and sample pictures).
Thanks,
Rupert
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. University
  3. # 8
Ya, we aren't giving demo picture in quickstart pack because of copyright issue. you can use your own pictures.
  1. more than a month ago
  2. University
  3. # 9


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.