1. ilya
  2. Finance
  3. Saturday, 09 May 2020
About a month ago, my site's favicon stopped showing up in google search results. Before that, it was showing up next to the URL just fine. Once you open a web page, it shows up just fine in the browser tab.

I am following all the google requirements for favicon: https://support.google.com/webmasters/answer/9290858?hl=en
However, the favicon is still not showing up.

I was told by my SEO team that there must be some sort of conflict with the template coding. Please let me know how we can fix this.

I am using shaper_finance template.
Attachments (1)
Responses (1)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,
I was told by my SEO team that there must be some sort of conflict with the template coding.

How come, if inside template you have HTML code which loads favicon and file exist it should be used. It's versy basic HTML, no JavaScript, so no possibility of conflicts.
---
Extra tips are:
1) Upload favicon.ico into the root folder where you have Joomla files
2) Check if you see favicon in 3-4 browsers
3) And yes, check if code is correct
4) Read: https://stackoverflow.com/questions/9943771/adding-a-favicon-to-a-static-html-page#9943801

---
Sorry, but we are not Google company to click "magic-fix" button
  1. more than a month ago
  2. Finance
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.