1. Mohammad Amir Safi
  2. SP Page Builder 3.x
  3. Sunday, 02 June 2019
As you see in the link below after upgrading to SP 3.4.11 menu style has problem and every caches has been deleted but it doesn't work

this linkTitlehttp://banatis.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C.html
Responses (10)
Accepted Answer Pending Moderation
As you see in the link below after upgrading to SP 3.4.11 menu style has problem and every caches has been deleted but it doesn't work

this linkTitlehttp://banatis.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C.html




also this this link
as you see it has white line on the top of menu
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,
It looks there are no menu items there or no modules.
Or you have to rebuild that menu item, just check what is inside "Portfolio" menu item setting.

But to be honest, I don't see the relation with SPPB update.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
http://banatis.com/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA%DB%8C.html

I mean after update to SBPB 3.4.11 I see the white bar between menu and picture or slider in pages. when scrolling down sticky menu over lap to down. you can see in the attached file (pic #1)

http://banatis.com
menu is lower than before in home page (pic #2)
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
I told you to check the menu item settings (!) to fix a submenu problem.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
About white bar please:

1) To custom CSS of Helix3 settings add

.sp-megamenu-parent {margin-top: -35px;}


2) Clear Joomla cache

After
after.jpg

How to use custom CSS
custom_css_helix3.jpg
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
I think the reason is the cache of the optimization plugin you are using. Disable the plugin, clear the cache folder. Also disable css compression in the template settings, if using. And check if this fixes the problem. If correct, then enable caching. If not. Leave caching disabled and inform here that your site’s css code can be viewed without a cache.
http://dl4.joxi.net/drive/2019/06/03/0008/0401/545169/69/1f1e9843a1.png
On a note. It is impossible to use at the same time compression of css and Production Mod SP PB. This can lead to various problems in css.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
I found that. I have a hidden menu for 404 error page . when I disable this menu item everything is OK . I don't know why "hidden menu" effected menu style
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 7
Accepted Answer Pending Moderation
It can be related to reserved space (padding, margin etc.)
you have to check deeper, anyway, the source of the problem was found.
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 8
Accepted Answer Pending Moderation
I have the same issue. Since I use hidden menu-items, there is something wrong with te menu layout in Helix 3.
When I clear my cache, everything works fine for a day or so and then it breaks up again. So when you use hidden menu-items there is a cacheproblem that causes layoutproblems in Helix.
Attachments (2)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 9
Accepted Answer Pending Moderation
Maybe disable CSS compression for test period (3 days)
  1. more than a month ago
  2. SP Page Builder 3.x
  3. # 10


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.