1. Shopin
  2. Monday, 12 March 2018
Hello all,
I have blog section in my website, that use shopin template. When I share an article from my blog section to facebbok or even whatsapp I get no thmbnail, but I get the default image of the template (see the attachment screenshoot from whatsapp and facebook).

But it works fine with Shop, when I share from the shop I get thumbnails normally.
The issue is in my blog. Could you help me to solve that issue?

Thanks in advance!
Attachments (2)
Responses (3)
Hi there,

Please follow the instruction.

File location & go to line one 37 to 47 & replace with this code
templates/shaper_shopin/html/com_content/article/default.php

//opengraph
$document = JFactory::getDocument();
$document->addCustomTag('<meta property="og:url" content="'.JURI::current().'" />');
$document->addCustomTag('<meta property="og:type" content="article" />');
$document->addCustomTag('<meta property="og:title" content="'. $this->item->title .'" />');
$document->addCustomTag('<meta property="og:description" content="'. JHtml::_('string.truncate', $this->item->introtext, 155, false, false ) .'" />');
if ($article_image) {
$document->addCustomTag('<meta property="og:image" content="'. JURI::root().$article_image.'" />');
$document->addCustomTag('<meta property="og:image:width" content="600" />');
$document->addCustomTag('<meta property="og:image:height" content="315" />');
}

$post_format = $params->get('post_format', 'standard');
$has_post_format = $tpl_params->get('show_post_format');
if($this->print) $has_post_format = false;


-Thanks
  1. more than a month ago
  2. Shopin
  3. # 1
Hi there,

Please follow the instruction.

File location & go to line one 37 to 47 & replace with this code
templates/shaper_shopin/html/com_content/article/default.php

//opengraph
$document = JFactory::getDocument();
$document->addCustomTag('<meta property="og:url" content="'.JURI::current().'" />');
$document->addCustomTag('<meta property="og:type" content="article" />');
$document->addCustomTag('<meta property="og:title" content="'. $this->item->title .'" />');
$document->addCustomTag('<meta property="og:description" content="'. JHtml::_('string.truncate', $this->item->introtext, 155, false, false ) .'" />');
if ($article_image) {
$document->addCustomTag('<meta property="og:image" content="'. JURI::root().$article_image.'" />');
$document->addCustomTag('<meta property="og:image:width" content="600" />');
$document->addCustomTag('<meta property="og:image:height" content="315" />');
}

$post_format = $params->get('post_format', 'standard');
$has_post_format = $tpl_params->get('show_post_format');
if($this->print) $has_post_format = false;


-Thanks


I fount that this file has the same code. I have replaced, but nothing happend :( :(
I still have the same issue.

Any solution!!
  1. more than a month ago
  2. Shopin
  3. # 2
Kindly find the attached defult.php file.
Attachments (1)
  1. more than a month ago
  2. Shopin
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!


This forum is archived

This forum has been archived. Please use JoomShaper official support system.